Шампионът на Испания гостува тази вечер на коравия тим на

...
Шампионът на Испания гостува тази вечер на коравия тим на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Севиля 1:1 Атлетико Мадрид, Фелипе изравнява!

Шампионът на Испания гостува довечера на коравия отбор на Севиля в мач от 18-ия кръг в Ла Лига. Двубоят на " Рамон Санчес Писхуан " е с начален час 22.00 българско време и ще можете да го наблюдавате
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Севиля поведе в 8-ата минута след необикновено попадение на Иван Ракитич. Халфът се възползва от празното пространство, оставено от футболистите на Атлетико, и насочи мощен, добре обмислен удар надалеч от границата на наказателното поле. Ударът на хърватина не остави никакъв късмет на разтегналия се оптимално за реакция Ян Облак.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ
Севиля: Боно, Рекик, Диего Карлуш, Кунде, Монтиел, Ракитич, Дилейни, Жордан, Папу Гомес, Окампос, Ромеро
Атлетико Мадрид: Облак, Трипиър, Филипе, Кондогбия, Ермосо, Ферейра, Лемар, Коке, Йоренте, Кореа, Суарес
ПРЕДИ СРЕЩАТА:
Атлетико Мадрид стартира кошмарно отбраната си на купата в Испания, само че към момента не е късно да настигне откъсналия се на върха Реал Мадрид. За задачата " дюшекчиите " ще би трябвало да побеждават и в тежки мачове, какъвто несъмнено им следва против Севиля. Андалусийци се показват чудесно през сезона и не инцидентно се подреждат втори в класирането.
Атлетико отстъпи на Майорка и Реал Мадрид в последните два кръга и ще желае да прекъсне серията си от загуби против Севиля, който пък е в серия от две победи - над Виляреал и Атлетик Билбао. Двата отбора са с най-силната офанзива в Ла Лига след тази на Реал, като андалусийци могат да се похвалят и с най-силната отбрана с едвам 11 позволени попадения.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР