Шампионът на Германия Байерн Мюнхен започна с категорична победа участието

...
Шампионът на Германия Байерн Мюнхен започна с категорична победа участието
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен се класира без проблеми за втория кръг на Купата на Германия, но даде жертва

Шампионът на Германия Байерн Мюнхен стартира с безапелационна победа присъединяване си в шампионата за Купата на страната през този сезон и съкруши с 4:0 като посетител третодивизионния Пройсен Мюнстер.

" Баварците " откриха резултата още в 9-ата минута посредством Ерик Максим Чупо-Мотинг, който се възползва от несполучливия опит на домакинската защита да почисти топката и с удар от близко даде задатък на своя отбор.

Скоро по-късно обаче гостите трябваше да претърпят удар, защото Серж Гнабри беше наложително сменен, тъй като малко по-рано се сблъска тежко с вратаря на домакините. На негово място в игра се появи младият Франс Крациг, който малко по-късно също щеше да остави своя отпечатък върху срещата.

В 40-ата минута Конрад Лаймер удвои с глава задатъка на Байерн след центриране на Леон Горецка, а тъкмо преди почивката Крациг направи резултата типичен в интерес на " баварците ", реализирайки своя дебютен гол с екипа на отбора.

Малко преди края на постоянното време Матис Тел оформи крайното 4:0 с диагонален удар по тревата, а до края на дуела изстрел на Кингсли Коман се отклони от напречната греда.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР