Шампионът на България по волейбол за мъже ВК Нефтохимик 2010

...
Шампионът на България по волейбол за мъже ВК Нефтохимик 2010
Коментари Харесай

ВК Нефтохимик 2010 се раздели със словака Марсел Лукс

Шампионът на България по волейбол за мъже ВК Нефтохимик 2010 се раздели със словака Марсел Лукс. Посрещачът разтрогна контракта си с бургаския клуб по взаимно единодушие.

29-годишният Лукс, който е първенец и на Словакия, и на Чехия, не можа да бъде пълностоен за Нефтохимик. Той бе преследван от травми. Заради контузия той имаше епизодично присъединяване в мачовете от шампионата от последната фаза на квалификациите за влизане в Шампионската лига.

В румънския град Галац се постановяваше като посрещач да играе диагоналът Венелин Кадънков.

В понеделник ВК Нефтохимик 2010 притегли посрещач в лицето на Бранимир Грозданов. Той също е на 29 години. Бранимир Грозданов ще дебютира с екипа на бургарския отбор против родния ЦСКА в петия кръг на шампионата на България. Мачът е през днешния ден в столичната зала „ Васил Симов “ от 19,30 ч.

Освен освободения словак Марсел Лукс, с ВК Нефтохимик 2010 за София не отпътува и още един от посрещачите, Стефан Иванов. Той няма да играе против ЦСКА, тъй като е контузен.

Така от „ четворките “ разполагаем на треньора на първенците на България – Атанас Петров, останаха трима – Георги Петров, Виктор Недялков и Бранимир Грозданов.

Другите на които ще разчита Петров са разпределителите Иван Станев и Светослав Станков, диагоналите Мурад Хан и Венелин Кадънков, центровете Денис Чавдаров, Александър Кордев, Венци Рагин и Стеван Симич, и двамата на поста „ либеро “ – Симеон Добрев и Ясен Петров.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР