Шампионът на България Хебър защити Суперкупата на страната и отново

...
Шампионът на България Хебър защити Суперкупата на страната и отново
Коментари Харесай

Категоричен Хебър вдигна Суперкупата на България в Пловдив

Шампионът на България Хебър отбрани Суперкупата на страната и още веднъж победи във финала, откакто победи с 3:1 (25:15, 25:14, 21:25, 25:23) гейма вицешампиона Нефтохимик. Двубоят за трофея се игра в зала " Сила " в Пловдив.
Прочетете още
В първия гейм Хебър поведе с 10:6 при започване на гейма и не изпусна водачеството до края на гейма. Шампионите завоюваха първата част с 25:15.

Вторият гейм мина по същия метод и Хебър поведе с 10:4, стигна се до 20:9, а след 25:14 отборът от Пазарджик затвори втората част в своя изгода.

След втория гейм за първи път в България имаше и пауза сред геймовете, а публиката забавляваха музикантите от Deep Zone Project.

В третия гейм Нефтохимик стартира по-добре и поведе с 14:11 и не изпусна да завоюва гейма и да остане в мача - 25:21.

В четвъртата част бургазлии още веднъж бяха напред в резултата при започване на гейма с разлика с четири точки, само че Хебър съумя да изравни за 10:10. Нефтохимик поведе с 19:15, само че след страховит ас на Якопо Масари резултатът беше подравнен - 19:19. Именно сервисите на Масари се оказа решаващи и Хебър поведе с 22:20, само че Нефтохимик не се съобщи и се стигна до 23:23. Хебър изпусна два мачбола, а при 25:25 основният арбитър на дуела колабира. 

Това беше четвърта Суперкупа за Хебър. 

Следващият уикенд двата тима започва присъединяване си в шампионата. Хебър е хазаин на Левски, а Нефтохимик гостува на Берое. 



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР