Шампионът на Англия Манчестър Сити записа четвърти пореден двубой във

...
Шампионът на Англия Манчестър Сити записа четвърти пореден двубой във
Коментари Харесай

Вила би Сити, Юнайтед се справи с Челси

Шампионът на Англия Манчестър Сити записа четвърти следващ дуел във Висшата лига без победа. Сити загуби гостуването си на Астън Вила на „ Вила Парк “ с 0:1 в 15-я кръг. Вила надигра своя съперник осезаемо. Статистиката регистрира 22 удара за домакините и единствено два за първенците. Победата е 50-ата за Унай Емери във Висшата лига и първа над Гуардиола в кариерата му.

Леон Бейли донесе триумфа на бирмингамци с гол в 74-ата минута. Попадението е пето за него през сезона, с което той надмина достижението си от предишния сезон. С триумфа Астън Вила събра 32 точки и се качи на трето място в класирането. Сити остана четвърти с 30 точки. Лидер продължава да е с 36 точки, следван от Ливърпул с 34.

 

Манчестър Юнайтед  се наложи над Челси с 2:1 на „ Олд Трафорд “ в мач от 15-ия кръг във Висшата лига. Бруно Фернандеш пропусна дузпа за домакините в 9-ата минута, само че 10 минути по-късно Скот Мактоминей откри резултата. В края на първото полувреме Коул Палмър възвърне паритета, само че Скот Мактоминей вкара победния гол за „ алените дяволи “ в 69-ата минута.

След този триумф Манчестър Юнайтед към този момент има актив от 27 точки, изкачвайки се до 6-о място във краткотрайното класиране във Висшата лига, до момента в който Челси остава на 10-о място с 19 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР