Шампионът на Англия Манчестър Сити продължава да е най-скъпият отбор

...
Шампионът на Англия Манчестър Сити продължава да е най-скъпият отбор
Коментари Харесай

Изчислено: Манчестър Сити с най-скъп състав в Англия

Шампионът на Англия Манчестър Сити продължава да е най-скъпият тим във Висшата лига.

Според данни на SafeBettingSites.com, " жителите " сега разполагат с играчи на стойност 1.19 милиарда евро.

Въпреки това, разликата сред Сити и останалите тимове в шампионата понижава.

Миналата година цената на гранда от Манчестър беше 1.11 милиарда евро.

Възпитаниците направиха требъл предишния сезон, откакто завоюваха Шампионската лига, купата и купата на Англия.

Арсенал е на второ място в класацията, а цената на тима е 1.07 милиарда евро. " Артилеристите " може даже да изпреварят Сити до края на трансферния прозорец. Арсенал доста е повишил цената си от 648.2 милиона евро за предходната година.

Челси подписа с доста играчи през последната година, само че тимът от Западен Лондон е едвам трети по стойност във Висшата лига, оценен на 875.50 милиона евро. " Сините " са следвани от различен гранд от Висшата лига Ливърпул, чийто състав се прави оценка на 848.80 милиона евро.

Манчестър Юнайтед и Тотнъм са идващите в листата с тимове на стойност надлежно 835.60 милиона и 773.30 милиона евро. Така обичайна шестица на Висшата лига към момента може да се похвали с най-скъпите тимове.

Нюкасъл е най-новият клуб, който се приближи до първите шест след голям скок. Отборът сега коства 577.10 милиона евро и може да се чака цената му да се увеличи в допълнение до края на прозореца. Миналата година съставът на Нюкасъл струваше 341.70 милиона евро.

Новаците в елита Бърнли, Шефилд Юнайтед и Лутън Таун заемат последните три места в класирането. Отборът на Лутън Таун, който сега се прави оценка единствено на 36.90 милиона евро, е най-евтиният отбор във Висшата лига.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР