Шампионът Левски стартира с победа и загуба новия сезон в

...
Шампионът Левски стартира с победа и загуба новия сезон в
Коментари Харесай

Победа и загуба за Левски на старта на Балканската лига

Шампионът Левски започва с победа и загуба новия сезон в Балканската лига по баскетбол на колички. " Сините " гостуваха в Босна и Херцеговина за първите дуели от районната конкуренция.

" Пристигнахме с заздравен тим на Левски с играчи от София Балкан и Мартин Иванов от Черно море Тича. Целта ни е да обиграем оптимално ядрото от играчи от националния тим, с цел да търсим още по-добри резултати на идващото Европейско състезание “, разяснява Владимир Искров.

В пръвата си среща Левски победи миналогодишния първенец в Балканската лига Биелина (Босна и Херцеговина) с 62:50. Персиян Еленков изигра доста мощен мач и приключи с 24 точки и 13 битки. Георги Иванов добави 18 точки, а с 10 се отличи Николай Ваклинов.

" Сините " отстъпиха пред Парамонт (Черна гора) с 52:55 във втората среща, макар че съумяха да наваксат закъснение от 11 точки след първата част, само че силите им не стигнаха най-после за цялостен поврат. Еленков бе още веднъж топ-стрелец на Левски с 19 точки и 10 битки, 16 добави Мартин Иванов, а 15 точки вкара Георги Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР