Шампионът Чили продължава по график участието си на тазгодишното издание

...
Шампионът Чили продължава по график участието си на тазгодишното издание
Коментари Харесай

Шампионът върви уверено напред на Копа Америка

Шампионът Чили продължава по график присъединяване си на тазгодишното издание на Копа Америка. Възпитаниците на Рейналдо Руеда записаха втора победа на сметката си в група “С”, откакто се постановиха с 2:1 над Еквадор и по този начин си осигуриха място на 1/4-финалите на шампионата, написа sportal.bg. Хосе Фуенсалида даде преднина да чилийците в 8-ата минута, само че Енер Валенсия изравни от дузпа в 26-ата минута. Победният гол за “Ла Роха” бе дело на звездата на отбора Алексис Санчес, който се разписа в 51-ата минута.

Мачът стартира чудесно за Чили. В 8-ата минута при едно центриране от корнер удар с глава на Пулгар бе блокиран от бранител, само че топката попадна във Фуенсалида, който от придвижване я насочи във вратата за 1:0.

В 26-ата минута обаче Еквадор съумя да изравни. Себастиан Мендес се откъсна в наказателното поле и бе спънат от вратаря за дузпа. Енер Валенсия извърши 11-метровия удар е бе безмилостен за 1:1.

В 40-ата минута имаше много противоречив миг в мача. Вратарят на “Ла Роха” ГабриелАриас излезе отвън пеналта и спъна откъсващия се Ибара Мина. След дълго разискване и гледане на повторения със системата ВАР, съдията реши, че нарушаването е единствено за жълт картон и пощади стража.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР