Шаманката Димитринка Митова, по-известна като маг Сибила, открива паранормалните си

...
Шаманката Димитринка Митова, по-известна като маг Сибила, открива паранормалните си
Коментари Харесай

Маг Сибила: Ванга се прероди в 4-годишно момиченце в България

Шаманката Димитринка Митова, по-известна като маг Сибила, открива паранормалните си качествата преди повече от 30 години. Тя е измежду най-прочутите експерти по повреждане на вълшебства, телепатия и спиритически сеанси. Лекува посредством антични шамански ритуали и билки, а пророчествата й са повече от точни, написа вестник „ Ретро “. Маг Сибила е първият български екстрасенс, получил оферта за взаимна работа с НАСА, а едно от най-прочутите й предсказания, с което влиза в устите на хората, е връщането на Симеон Сакскобургготски у нас и влизането му в политиката.
Шаманката прави пророчеството години преди то да се случи, а когато го споделя на висок глас, разсънва подигравките на хората. Сред последните й шокиращи разкрития обаче е, че баба Ванга още веднъж се е върнала в нашия свят. „ Нейният дух към този момент е прероден в 4-годишно дете в България. Близките му даже не подозират към момента за качествата, които ще се появят след няколко години “, безапелационна е маг Сибила.

За дарбата си да познава бъдещето и да лекува заболели, тя споделя, че я е получила по завещание. „ Баба ми беше чакръкчийка, а прабаба ми лекуваше с билки и баеше с въглен и яйце. Когато бях студентка, бях доста зле с математиката. Имах изпит и отидох при известната ясновидка Петранка от Бургас, която гледа на икони. Тя откри качествата ми и стартира да ме образова за бял маг “, споделя феноменът.
Най-впечатляващата й среща със света на паранормалното била през 1986 година, когато й се явила богинята Рея – Кибела, тъй като не желаела да се занимава с този жанр активност. „ А най-красивата ми среща беше с Дева Мария пред портите на парадайса през 1984 година Това се случи при раждането на сина ми, което продължи 19 часа. Това е най-красивият облик, който съм виждала за 60-годишния ми земен път “, добавя Сибила. При ясновидството тя твърди, че можела да познава и без индивидът да отиде на крайници при нея.

„ Ако не е при мен, би трябвало да имам неговата фотография, персонално име по кръщелно удостоверение, рождена дата, име на майката и нейната рождена дата. Ползвам техники на хрономагията, като навлизам обратно и напред в пространството. Движа се в тунела на времето. Съсредоточавам се посредством специфична техника на дишане, дублирам си основни думи, които ме вкарват в миг на лек транс, и стартирам да следя предмети, събития, облици, дейности, получавам информация за всичко, което към този момент е било или ще бъде в живота на индивида “, споделя ясновидката. Тя е фамозна и с друга своя заложба, а точно – да реализира връзка с отвъдното. За тази процедура Сибила признава, че е рискова, тъй като този, който вика духа, може да бъде захласнат от него.

„ Аз върша сеансите доста рядко, единствено в случай че е извънредно неотложно. Желателно е да има предмет, принадлежал на умрелия човек, при спиритичния сеанс, негова движимост. Явява се духът на близкия умрял, от време на време и духовете на други умряли от фамилията. Духовете приказват посредством някого от присъстващите, пишат посредством адепта или местят предмет по букви и пишат известие, рядко се материализират до зарево или безплътна фигура “, споделя Сибила.
За дългогодишната си процедура с дарбата си тя е излекувала десетки хора, измежду които пациенти с заболяването на Ходжкин, на Рейно, на Бехтерев, вегетативна полиневропатия на крака, простатит и множествена склероза. „ Бях безпределно щастлива, като излекувах млад мъж от множествена склероза. На третия сеанс влезе при мен, подкрепян от непосредствен, само че към този момент вървеше, а след 20 сеанса единствено леко накуцваше “, хвали се Сибила.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР