Шаманът Адриано Делгадо Алварадо издухваше дим в лицето ми, докато

...
Шаманът Адриано Делгадо Алварадо издухваше дим в лицето ми, докато
Коментари Харесай

Шаман „лекувал“ принц Хари с тежка дрога от перуанската джунгла

„ Шаманът Адриано Делгадо Алварадо издухваше пушек в лицето ми, до момента в който пее и разклаща растението шакапа върху скалпа ми. Той прочиства тялото ми от зли духове, подготвени да одобряват мощния психеделичен опиат аяуаска “ - споделя Принц Хари в неговото онлайн изявление с гуруто за самопомощ доктор Габор Мате.

Д-р Мате поддържа и разпространява лечебния център „ Храмът на пътя на светлината “ в перуанската тропическа гора, където работи шаманът Адриано. Хари описа по какъв начин е взел аяуаска, с цел да му помогне да се оправи с контузията от гибелта на майка му принцеса Даяна.

 

Екип на английския таблоид „ Сън “ пътуват до Перу, с цел да види от първа ръка за какво умопомрачителната билкова напитка - противозаконна в Обединеното кралство - се е трансформирала в съвременен опиат за богатите и известните. Те заплащат £4200 за най-малко 12-дневен престой, който трансформира живота.

 

55-годишната Давина Маккол разкрива, че при престоя получава оргазми в необичайно време на деня.

Журналистите са преведени от Адриано през комплицираната племенна гала. Той споделя, че растението - което има непоносим усет - е мост от действителността към света на духовете, като потребителите изпитват набор от чувства. Той поучава: „ Ако вземете вярното количество, ще ви даде мощ, от пръстите на краката нагоре по тялото ви. Но по-късно се чувствате слаб като мишка. ”

Шаманът Адриано споделя, че целият развой лишава три до четири часа и в последна сметка тялото реализира „ успокоение “. Взелите опиата имат видения за хора, с които беседва шаманът.

 

Според лечителя от перуанската джунгла, таман Принц Хари направил аяуаска известна по целия свят. Той се надява, че доста повече искащи ще дойдат в този момент в Перу, с цел да опитат това вълшебно лекарство, написа " Телеграф ".

Повече от 50 чиновници обслужват единствено 24 посетители в по този начин наречения храм, който е изцяло запазен до юни. Посетителите споделят, че опиатът е трансформирал живота им, разкривайки прозрения за минали прекарвания и контузии. Но не всеки има подобен шанс.

 

29-годишната Дженифър Спенсър се самоубива през 2019 година, откакто страдала от неуравновесеност месеци след приема на дрогата. По този и сходни мотиви самозваният шаман предизвестява, че „ лекарството “, както той назовава тежкия опиат, не е за всеки и на някои просто не им понася.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР