Шакур Стивънсън показва на Шуичиро Йошино, че наистина притежава сила.Умелият

...
Шакур Стивънсън показва на Шуичиро Йошино, че наистина притежава сила.Умелият
Коментари Харесай

Шакур Стивънсън даде заявка за битка за титлата

Шакур Стивънсън демонстрира на Шуичиро Йошино, че в действителност има мощ.

Умелият Стивънсън е прочут като един от най-хубавите боксьори в спорта и го потвърди против японския кандидат с победа с механически нокаут. Съдията Алън Хъгинс приключи срещата в 1:35 ч. на шестия рунд, защото Йошино, въпреки и към момента изправен, бе получил доста удари и не бе нанесъл доста на Стивънсън.

От ъгъла на Йошино стачкуваха против прекъсването, само че то удовлетвори множеството от оповестените 10 408 фенове в залата. Победата на 25-годишния Стивънсън в дебюта му в лека категория също по този начин обезпечи на някогашния първенец в категория перо и младежка лека категория късмет за купата.

" Това е, което всички споделят. Казват: " О, аз нямам мощ ", тъй че дано да забележим дали ще се качат на кръга с мен ", сподели Стивънсън пред група кореспонденти на кръга. " Нокдаунът във втория рунд беше с помощта на тайминга. Просто не знаех, че съм го уцелил по метода, по който го уцелих, само че когато го видях да пада, разбрах, че борбата ще е къса. Усещах, че го удрям, само че се пробвах да си кажа: " Бъди толерантен. Защото ще стартира с тупаниците, само че пропущам, тъй че си споделих: " Добре, няма да не преставам да пропущам. Ще стартира да върша по този начин, че всеки удар да е значим. "

Стивънсън (20-0, 10 нокаута), родом от Нюарк, който излезе на кръга като любимец с 16-1, стана наложителен кандидат на WBC за Девин Хейни или Василий Ломаченко, като победи Йошино (16-1, 12 нокаута) от Токио. Хейни (29-0, 15 нокаута) от Хендерсън, Невада, ще пази купите си на IBF, WBA, WBC и WBO в лека категория против украинеца Василий Ломаченко (17-2, 11 нокаута) в основното събитие на ESPN Pay-Per-View на 20 май в MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР