Шакира пристига на стадион „Българска армия”, но няма да пее,

...
Шакира пристига на стадион „Българска армия”, но няма да пее,
Коментари Харесай

Шакира идва на Армията

Шакира идва на стадион „ Българска армия”, само че няма да пее, за жал. Истинска двойничка на русата изпълнителка идва в ЦСКА.

Новото попълнение на „ червените” Раул Албентоса води брачната половинка си Мария, която напълно скоро ще се нанесе в София, дружно с двете им деца.

С руси коси и обилни форми, футболната брачна половинка е копие на ливанската изкусителка. Тя постоянно е взимана на майтап от другари, че умерено може да бъде объркана с колумбийската звезда.

Като цяло двойката Албентоса—Мария много припомня на Шакира и Пике. Подобно на звездата от „ Барселона” и обичаната му, Раул и жена му също имат две деца—руси момченце и момиченце, които обожават, написа "България през днешния ден ".

Самият Албентоса наподобява е огромен почитател на Пике, защото даже образно си наподобяват. С тази разлика, че испанската легенда е с година по-голям и сантиметър по-висок от сътрудника си.

Двамата се познават сносно и от мачовете си в испанската Примера дивисион, където новият бранител на ЦСКА има над 100 участия.

Албентоса бе сносно признат от почитателите на „ червените” и пред него има всички предпоставки да се трансформира в техен любим. Испанецът стартира кариерата си в България, само че сбърка при равенството 1:1 против украинския „ Зоря” в Лига Европа.

След негова игра с ръка противникът получи право на дузпа и изравни резултата. Според Албентоса нарушаването не съществува и даже е посочил видеорепортаж на съдията, само че той не отменил решението си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР