Шахта в Кючука възпрепятства движението и е предпоставка за инциденти

...
Шахта в Кючука възпрепятства движението и е предпоставка за инциденти
Коментари Харесай

Разрушена шахта в Кючука стои необезопасена повече от 6 месеца

Шахта в Кючука попречва придвижването и е причина за произшествия повече от 6 месеца. За това алармира четец на TrafficNews. Разрушената шахта се намира по средата на ул. „ Кичево ”, успоредна на главната ул. „ Кичево ”, със затворен край.
Прочетете още
Шахтата сега е останала единствено на арматура, което е рисково освен за преминаващи коли и колоездачи, само че и за пешеходци изключително в тъмните елементи на денонощието. Хората, живеещи в региона, са пробвали да сигнализира за това, като са я оградили с помощта на гуми. Миризмата, която се носи от нея, се популяризира на всички места в региона изключително през горещите дни.

Освен шахтата самият сектор от ул. „ Пере Тошев ” до нея е в безобразно положение и се утежнява всеки ден, разяснява още читателят.

Свързахме се с кмета на регион " Южен " Костадин Язов, който сподели, че до момента не е постъпвал сигнал за въпросната шахта. Стана ясно, че тя е благосъстоятелност на ВиК. От администрацията на региона се ангажираха да предадат сигнала на съответната институцията.







Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР