Ш ведската актриса и носителка на "Оскар" Алисия Викандер потвърди,

...
Ш ведската актриса и носителка на "Оскар" Алисия Викандер потвърди,
Коментари Харесай

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендер станаха родители

Ш ведската актриса и носителка на "Оскар " Алисия Викандер удостовери, че със брачна половинка ѝ, артиста Майкъл Фасбендер, са станали родители по-рано през тази година, заяви уеб сайтът на сп. "Пийпъл ".

"Сега имам напълно ново схващане за живота като цяло ", показа за изданието 32-годишната Викандер, която ревностно пази персоналния си живот.

Congrats to Alicia Vikander and Michael Fassbender❤️
— InStyle (@InStyle)
Догадките, че актрисата и 44-годишният ѝ брачен партньор са станали родители, се появиха при започване на август, когато Майкъл Фасбендер беше сниман от папараци с бебе на ръце в Париж. Актьорската двойка по това време се намираше в столицата на Франция за фотосите на сериал с Викандер в основната роля.

Вярна на себе си, актрисата не разкрива повече детайлности към щастливото събитие.

Романсът на Алисия Викандер и Майкъл Фасбендер стартира през 2014 година на снимачната площадка на кино лентата "Светлина сред два океана ", в който играят съпрузи. Викандер и Фасбендер се ожениха преди четири години и оттогава живеят в Лисабон, Португалия.

За последно съпрузите бяха видяни на обществено място през октомври предходната година, когато пътуваха дружно до родината на актрисата Швеция.
 Алисия Викандер и Майкъл Фасбендер
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР