СГС остави в ареста Фейсбук измамника Спас Василев, станал по-известен

...
СГС остави в ареста Фейсбук измамника Спас Василев, станал по-известен
Коментари Харесай

Фейсбук измамникът Спас-Александър остава в ареста

Софийски градски съд остави в ареста Facebook измамника Спас Василев, станал по-известен с подправената си идентичност Александър Николов.

Съдът реши, че лицето може да се укрие и да осуети наказателното гонене. Защитата му – юрист Георги Ценев, обаче твърди, че той непринудено се е предал и самичък е отишъл в постройката на ГДБОП. Той изясни, че Спас е разказал всичко в ГДБОП, след което наложително е бил заведен в 4-то районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи. По думите на юриста в ГДБОП Василев си е признал, че е Александър Николов, тъй като е декларирал, че е този, който търсят. Освен това е дал достъп до профила си.

Припомняме ви, че преди седмица Софийският областен съд остави Спас зад решетките с претекста, че е правил незаконната си активност дълготрайно и с огромна смелост. Той е с повдигнато обвиняване за машинация с 10 самолетни билети на стойност 490 лева Към делото са присъединени и преписки от Благоевград за закононарушение от 2010 година и от Дупница за закононарушение от 2011-2012 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР