СГС измени мярката за неотклонение на 36–годишния Венцислав Дамянов от

...
СГС измени мярката за неотклонение на 36–годишния Венцислав Дамянов от
Коментари Харесай

Пуснаха под домашен арест рецидивист, обвинен в побой и заплаха за убийство

СГС промени мярката за неотклонение на 36–годишния Венцислав Дамянов от " задържане под стража " в " домакински арест ". Това потвърдиха от съда за Българска национална телевизия.

В претекстовете си магистратите показват - по делото против рецидивиста има данни за осъществено закононарушение, само че е противоречиво дали то е тъкмо това, за което са му повдигнати обвинявания.

Припомняме, че 36- годишният мъж беше арестуван преди 10 дни в с. Световрачане, откакто преби шеф на ресторант и упражни експанзия по отношение на служителка в игрална зала в обитаемото място.

За това му бяха повдигнати обвинявания – за побой и закани за ликвидиране. Ако бъде приет за отговорен го грози затвор до 6 години.

36-годишният рецидивист е показал, че мярката „ домакински арест " ще бъде извършване на друг от непрекъснатия му адрес.

Криминално проявеният е показал адрес в с. Войняговци.

Венцислав Дамянов, прочут още като Венци Боксьора, има богато престъпно минало - осъждан е за рушвет, за изнудване, за държане и разпространяване на опиати, за разнообразни закононарушения свързани с превоза.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР