Сглобката е крехка, но сътресенията в момента са изкуствени. Зърнарите,

...
Сглобката е крехка, но сътресенията в момента са изкуствени. Зърнарите,
Коментари Харесай

Веселин Стойнев: Вместо да дойдат с бентлитата в София, зърнарите комично вадят трактори като текезесарката Радка Налбантова

" Сглобката е нежна, само че разтърсванията сега са изкуствени. Зърнарите, които се възползват от еврофондовете, вместо да дойдат с бентлитата и с поршетата си София, вадят комбайни и трактори. Ситуацията е доста комична. Прилича на 1990 година, когато Радка Налбантова (бивша шефка на ТКЗС-тата - бел. на ред.) се закани да извади 10 000 комбайни и трактори против студентските митинги ". Това съобщи пред Българска национална телевизия журналистът Веселин Стойнев.

" Хора, които взимат милиони години наред, настояват, че през днешния ден някой им заплашват бизнеса. В същото време те желаят да си държат високите цени на зърното. Това, което страната ни направи с отпадането на възбраната на импорт, е алегоричен акт към Украйна. Сега е моментът държавното управление да се възползва от обстановката и от осветяването на една шепа зърнари, които взимат огромния къс, а поради тях страдаме всички. Нека да се сложи въпросът - за какво постоянно при едни и същи хора отива този лъвски къс? Кабинетът може да завоюва публично доверие за смяна в земеделската политика ", безапелационен е Стойнев.
" Проблемът на сглобката е в неналичието на явен кадрови механизъм и по какъв начин да се вършат назначенията. Пеевски, който не можеше да артикулира 2 фрази, през днешния ден всеки ден приказва в Народното събрание. Отдава му се обаче прекомерно огромно значение, тъй като е имало случаи, в които споделя нещо, а на идващия ден Борисов го отхвърля. По-скоро би трябвало да гледаме кои хора влизат в регулаторните органи, тъй като там може да се провали сглобката ", разяснява журналистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР