Сезонът във F1 приключи през изминалия уикенд и Макс Верстапен

...
Сезонът във F1 приключи през изминалия уикенд и Макс Верстапен
Коментари Харесай

Падението на един шампион - поредна нулева година за Хамилтън

Сезонът във F1 завърши през миналия уикенд и Макс Верстапен го приключи по възможно най-добрия метод - с победа номер 19 и купа.
 Люис Хамилтън и Portugieser Tourbillon Rétrograde Chronograph - мечтаният часовник на водача и IWC
Сбъднатата фантазия на Люис Хамилтън

Винаги " в крайник с времето "

Самият той съобщи след надпреварата, че следващата година на него Red Bull ще им бъде в действителност мъчно да повторят феноменалния сезон, само че ще се опитат, несъмнено.

На противоположния полюс на страстите и триумфите е  Люис Хамилтън . Пилотът на Mercedes и седемкратен международен първенец приключи сезона без нито една победа против името си.

Предвид какъв брой недостижимо мощен бе в представянето си Верстапен през по-голямата част от сезона, това не е толкоз изненадващо. Само на три пъти Люис Хамилтън остана на крачка от успеха като приключи на второ място. Това се случи в Австралия, Испания и Мексико.

На почетната стълбичка съумя да се качи на надпреварите в Сингапур, Вликобритания и Канада, където приключи трети. Едва шест подиума и нито една победа несъмнено може да се счита като неуспех за водач от ранга на Хамилтън. Въпреки това в крайното класиране съумя да се подреди на трета позиция, като пред него е Серхио Перес.
 Пилотът Макс Верстапен влезе в историята с връх в F1
Пилотът Макс Верстапен влезе в историята

Пореден връх за нидерландеца

Но по-притеснителното за него е, че това е втори следващ сезон във F1, в който приключва без победа в съревнование. Като аргументите могат да бъде доста, само че в последна сметка налице е крайният резултат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР