Сезонът на Рака ще промени ситуацията в любовта за толкова

...
Сезонът на Рака ще промени ситуацията в любовта за толкова
Коментари Харесай

3 зодии, които ще имат най-голям късмет през месеца на Рака

Сезонът на Рака ще промени обстановката в любовта за толкоз доста зодии. Ракът ръководи дома, това, което е познато и е като Луната - вечно се трансформира.

Слънцето ще бъде в зодиакалния знак Рак (21 юни до 22 юли) и всички ние би трябвало да се усещаме надградени в нашия бранш на „ сензитивност “. Сезонът на Рака разкрива нашата прочувствена страна, само че също по този начин може да ни накара да се усещаме много уязвими, изключително що се отнася до любовта и фамилията.

 Разкриха кой зодиакални знаци постоянно печелят Разкриха кой зодиакални знаци постоянно печелят
Някои хора елементарно реализират задачите си и оставят противниците си надалеч обратно, до момента в който други се пробват дълго време, само че без резултат. Астроло...

Ето кои са 3-те зодии, които ще изпитат най-вече наслаждение и положителни промени по време на месеца на Рака:

Овен (21 март - 19 април)

Този сезон ще ви удари като заслужена почивка и всичко ще бъде обвързвано с това по какъв начин се справяте с прочувствените и душевен аспекти на любовния си живот. Това, което ще се случи с любовния ви живот през идващия месец, е, че най-сетне ще можете да се отпуснете. Да, Овен, всички знаем, че това не е по вашата част, само че отпущането в надеждна връзка е тъкмо това, от което имате потребност. Доверете се на Вселената.

Рак (21 юни - 22 юли)

Понякога всичко, от което се нуждаете, е да се наплачете хубаво - и да, от време на време този рев продължава една седмица. Но всичките ви прочувствени старания ще ви дадат това, което търсите - мир. Това ще бъде релативно елементарен месец за вас, а що се отнася до любовта, нещата ще се случват по-лесно, в сравнение с очаквате.
 Как вярно да си почивате съгласно зодиакалния знак Как вярно да си почивате съгласно зодиакалния знак
Почивката е неразделна част от живота ни. Без релаксация човек може доста бързо освен да се умори, само че и да загуби шанса и здравето...

Стигнали сте до извода, че в любовта нищо не се случва, в случай че не е двупосочна улица, което значи, че и двете страни би трябвало да дадат от себе си, с цел да се случат нещата. И тъкмо това ще очаквате този месец.

Лъв (23 юли - 22 август)

Нека го кажем по този начин: Чувствате се потиснати, че не се справяте и това стартира да въздейства на вашия любовен живот - или на любовния живот, който желаете. И слънцето в Рак ще ви провокира като покаже свръхчувствителността, която ще забележите при всички към вас - няма да можете да разберете това и ще започнете да виждате хората като слаби - огромна неточност от ваша страна.

Ако сте във връзка, ще кажете на колегата си, че би трябвало да се промени, „ или друго... “. Същото ще важи и за вашите другари - и те също като вашия сътрудник ще се бунтуват против тази концепция, че всичко би трябвало да се случва по вашия метод.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР