Сейнт Луис Блус спечели втория финален плейоф в НХЛ и

...
Сейнт Луис Блус спечели втория финален плейоф в НХЛ и
Коментари Харесай

Сейнт Луис Блус спечели втория финал в Бостън с 3-2 и изравни серията

Сейнт Луис Блус завоюва втория заключителен плейоф в НХЛ и изравни серията против Бостън Брюинс на 1-1 победи. Карл Гунарсон означи победния гол за 3-2 в четвъртата на минута на продължението, откакто постоянното време приключи наедно.
 Бостън Брюинс обърна Сейнт Луис Блус и поведе във финалната серия
Бостън Брюинс обърна Сейнт Луис Блус и поведе във финалната серия

Домакините се върнаха в мача във втората третина

Домакините от Бостън започнаха дуела прелестно. Чарли Койл откри след 4:44 минути игра при числено предимство. Блус изравниха в десетата минута посредством Роберто Бортуцо, само че единствено 40 секунди по-късно Йоаким Нордстрьом възвърне преднината на Брюинс.

Оказалият се стратегически гол за 2-2 беше маркиран от Владимир Тарасенко след 14:55 минути. Това даде опция на гостите да бранят резултата повече от 45 минути и да вкарат срещата в продължение. Те обезвредиха нападателната тройка на Бостън, състояща се от Патрис Бержерон, Дейвид Пастарнак и Брад Маршан, които насочиха едвам седем удара.
 Снимка 426212
Източник:

" Пропусната опция от наша страна. Сейнт Луис след първото проваляне през днешния ден бяха решили да играят доста нападателно и напрегнат, само че пък се затваряха добре и това не ни даде и доста пространства. Като краен резултат не успяхме да капитализираме успеха от първата среща и връщаме всичко в начално състояние, показа старши-треньорът на Бостън Брус Касиди.

Сега серията се реалокира в щата Мисури, където ще се играят идващите два мача. Първият от тях е в нощта на събота против неделя с начало 3:00 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР