Севиля спечели двубоя си с АПОЕЛ Никозия с минималното 1:0

...
Севиля спечели двубоя си с АПОЕЛ Никозия с минималното 1:0
Коментари Харесай

Севиля с пестелива победа над АПОЕЛ

Севиля завоюва дуела си с АПОЕЛ Никозия с минималното 1:0 в среща от група А на Лига Европа. Единственото попадение означи Хавиер Ернандес в 17-ата минута на срещата. Като цяло испанците преобладаваха през всичките 90 минути и изпуснаха няколко положителни положения, с които да затвърдят успеха си.

Първата по-опасна обстановка докара и до гол във вратата на АПОЕЛ. В 17-ата минута Мунир Ел Хадади получи самичък отляво, центрира по земя и Хавиер Ернандес топката от седем метра за 1:0.

В 33-ата минута Андрия Павлович стреля от нелоша позиция, само че топката мина над вратата на Ясин Буну.

Четири минути по-късно Рони Лопеш засече едно центриране от директен свободен удар, само че Белец беше на място и отрази. Две минути по-късно нов изстрел на Лопеш още веднъж бе избавен от вратаря Белец.

Минута преди края на първата част Жоан Жордан стреля, само че топката мина покрай гредата.

В 63-ата минута Алехандро Посо насочи рисково центриране, само че никой не съумя да засече топката.

В 70-ата минута Яколиш стреля, само че неопределено около гредата. Това беше една от дребното хубави офанзиви на кипърския отбор.

Шест минути по-късно Неманя Гудел преодоля двама бранители и стреля, само че топката мина на сантиметри над напречната греда.

До края севилци имаха още две, три положителни положения, само че до нов гол по този начин и не се стигна.

С тази победа Севиля оглавява група А с актив от шест точки. АПОЕЛ са последни без извоювана точка. В идващия кръг хората на Хулен Лопетеги одобряват вкъщи Дюделанж, до момента в който АПОЕЛ гостува на Карабах.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР