Севиля победи с 3:0 и изхвърли червените дяволи от Лига

...
Севиля победи с 3:0 и изхвърли червените дяволи от Лига
Коментари Харесай

Севиля изхвърли Манчестър Юнайтед от Лига Европа

Севиля победи с 3:0 и изхвърли алените дяволи от Лига Европа. Преди седмицата двата отбора направиха 2:2 на „ Олд Трафорд “. Тогава Юнайтед си вкара два автогола след 84-ата минута, с цел да изпусне успеха. Сега отбраната на британския отбор се показа извънредно едва и подари головете на своя противник.

Юсеф Ен-Несири откри още в осмата минута. Той наказа неточност на Хари Магуайър, пристигнала след призрачен пас на Давид де Хеа. До края на първото полувреме поради засада ВАР анулира втори гол за Севиля.

Още при започване на втората част обаче Балде се разписа с глава за 2:0. В 81-ата минута Ен-Несири вкара 51-я си гол за андалусийци след нова неточност в отбрана. Де Хеа опита да овладее дълго подаване отвън наказателното си поле, само че подари топката на нападателя. Ен-Насири пък умерено я прати в празната мрежа за 3:0.

Юнайтед владееше топката в 62% от времето, само че нямаше рисков прецизен удар. За сметка на това Севиля насочи общо 18 удара, 6 от които точни.

За полуфиналите на Лига Европа се класира и Байер Леверкузен. Немският отбор се разправи с Юнион Сен Жилоа с 4:1 и продължава напред с общ резултат 5:2.

В Лигата на конференциите АЗ Алкмаар в профил Андерлехт след 2:0 в постоянното време и дузпи. Тимът от Нидерландия ще играе на полуфинал с Уест Хем, който наказа Гент с 4:1.

Напред продължава и Фиорентина. Виолетовите паднаха от Лех Познан с 2:3, само че бяха спечелили първия мач с 4:0.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР