Североамериканското подразделение на Volkswagen разпространи първата официална информация за новата версия на

...
Североамериканското подразделение на
Volkswagen разпространи първата официална
информация за новата версия на
Коментари Харесай

Volkswagen Atlas Cross Sport за Северна Америка

Североамериканското поделение на Volkswagen популяризира първата официална информация за новата версия на SUV модела си Atlas- Atlas Cross Sport, създадена специално според упованията и условията на местния пазар.

Петместният купе SUV модел на Volkswagen, който ще бъде разполагаем в осем равнища на оборудване, ще бъде стартиран на североамериканския пазар през пролетта на идната година и ще предложи не само нов екстериорен дизайн, само че и променен интериор и ново съоръжение. Atlas Cross Sport идва с напълно нов многофункционален волан, система за безжично зареждане на мобилен телефон, задни седалки с затопляне, щори за задните стъкла, първокласна аудиосистема Fender с 12 колони и други.

Интересна функционалност, която предлагат от Volkswagen при Atlas Cross Sport е системата VW Car-Net, която бъдещите собственици на автомобила получават безплатно за 5 години. Тя позволява наблюдение от разстояние на основните параметри на автомобила посредством приложение за мобилен телефон, както и опция за дистанционно стартиране/гасене на двигателя, задействане на алармената система, отключването/заключването на вратите и други. По късно през тази година, системата VW Car-Net ще бъде надградена и с опция за подаване на гласови команди към навигационната система непосредствено от вкъщи.

Volkswagen Atlas Cross Sport ще се предлага с избор между два задвижващи агрегата- четирицилиндров турбо с 235 конски сили и V-образен, шестцилиндров с 276 конски сили. Предавателната кутия е осемстепенна автоматична, а моделът ще се предлага и във версия 4Motion.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР