Кейти Прайс е готова да разкрие името на знаменитостта, за

...
Кейти Прайс е готова да разкрие името на знаменитостта, за
Коментари Харесай

Кейти Прайс „ще назове знаменитост, която я е изнасилила“ в експлозивна нова автобиография

Кейти Прайс е подготвена да разкрие името на звездата, за която се твърди, че я е изнасилила, в последната си автобиография.

45-годишната майка на пет деца твърди, че е била нападната от известно име, само че постоянно е избягвала да разкрие самоличността на хипотетичния нападател. Но в този момент, на фона на придвижването Me Too и обстоятелството, че оживелите от полови закононарушения излизат напред, Кейти в този момент счита, че моментът е подобаващ.

Източник сподели пред The ​​Sun: „ Кейти счита, че в този момент е моментът, тя няма какво да губи. След всички неща за мен, които си мисли, че в случай че други хора са разкрили своите полови нападатели, за какво и аз да не мога? Тя се зарича, че това ще бъде най-шокиращата й книга и е подготвена да назове и засрами. "

Бившата участничка в панела Loose Women за първи път приказва за хипотетичната си офанзива против нейното телевизионно риалити шоу What Katie Did Next през 2009 година Но тя реши да не рапортува хипотетичното закононарушение на полицията, което е повода, заради...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР