Североамериканското подразделение на Hyundai разкри първите подробности за участието си в специализираното изложение

...
Североамериканското подразделение на
Hyundai разкри първите подробности за
участието си в специализираното
изложение
Коментари Харесай

Hyundai представя уникален Veloster на SEMA 2019

Североамериканското поделение на Hyundai разкри първите детайлности за участието си в специализираното изложение SEMA, което ще се организира в началото на идващия месец в Лас Вегас.

Един от главните акценти на щанда на Hyundai ще бъде неповторима офроуд версия на иначе спортното купе Veloster, наречена Veloster Grappler. Автомобилът се отличава със сериозно увеличено разстояние от пътя, специално създаден екстериорен пакет, оптимизирано окачване и допълнителни защитни детайли за пода в предната и задната част на колата.

Veloster Grappler е оборудван също по този начин със специални гуми и изпускателна система, карбонов челен похлупак, допълнителен багажник на тавана от Thule, вторична осветителна система, слънчева зарядна инсталация с изходи за подаване на ток към спомагателни принадлежности и други.

Вътрешността на Hyundai Veloster Grappler е допълнително обезопасена посредством тръбна конструкция, седалките са състезателни Recaro, а кормилото, педалите и скоростният лост са с дизайн въодушевен от състезателните коли на марката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР