Севернокорейският лидер Ким Чен Ун ръководи артилерийска стрелба на Корейската

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун ръководи артилерийска стрелба на Корейската
Коментари Харесай

Ким Чен Ун ръководи артилерийска стрелба в близост до южнокорейската граница

Севернокорейският водач Ким Чен Ун управлява артилерийска пукотевица на Корейската национална войска, която се организира наоколо до границата с Южна Корея.


„ По време на учението на 7 март частите сложиха столицата на съперника в обсега на ударите си и извършиха значими военни задачи за въздържане на войната ", съобщи формалната Корейска централна осведомителна организация (KCNA).

Обединеният комитет на началник-щабовете (ОКНЩ) на Южна Корея съобщи, че севернокорейските военни са направили тествания на голям брой ракетни установки и самоходни артилерийски снаряди към Жълто море.

ОКНЩ съобщи, че следи военните дейности на Севера в миг, когато се организират взаимни учения на военните сили на Южна Корея и Съединени американски щати. Ученията, известни като " Щитът на свободата ", започнаха на 4 март, като в тях се включиха два пъти повече военнослужещи спрямо предходната година.

Проведеното на 7 март артилерийско обучение от Северна Корея е имало за цел да увеличи бойната подготвеност и действителната боеспособност, заяви KCNA.

Ким прикани военните да напреднат с подготовката, с цел да могат артилерийските подразделения " да поемат самодейността с безмилостни и бързи удари сега на влизането им в действителна война "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР