Севернокорейският лидер Ким Чен Ун предположи, че властите в страната

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун предположи, че властите в страната
Коментари Харесай

КНДР може да ваксинира срещу COVID-19 от ноември

Севернокорейският водач Ким Чен Ун допусна, че управляващите в страната може да стартират имунизации против COVID-19 през ноември, заяви Fox News.

В тирада в четвъртък пред националното заседание на Северна Корея той цитира предизвестията на Световната здравна организация , че през зимата може да се следи възобновление на заболеваемостта.

" Затова, дружно с виновната имунизация, би трябвало да препоръчаме на всички поданици да носят маски, с цел да предпазят здравето си от ноември ", сподели той.
 Северна Корея отново заяви за случаи на тресчица, отхвърля да е COVID-19
Северна Корея отново заяви за случаи на тресчица, отхвърля да е COVID-19

Заразените са открити в район на границата с Китай

Северна Корея към този момент не е удостоверила използването на никакви имунизации против COVID-19, макар че е внесла някои неуточнени ваксини от Китай тази година.

Миналия месец Ким разгласи победа над COVID-19 и подреди премахването на оптималните противоепидемични ограничения , наложени през май, само че би трябвало да се поставят старания за опазване на това състояние.

Северна Корея в никакъв случай не е удостоверила какъв брой хора са боледували от Коронавирус, тъй като липсват средства за осъществяване на необятно тестване.

Вместо това рапортува всекидневен брой пациенти с тресчица, като броят им се е нараснал до към 4,77 милиона от почти население от към 25 милиона. Но тя не е записала нови сходни случаи от 29 юли и твърди, че броят на смъртните случаи е 74.
 Северна Корея разгласи победа над COVID-19
Северна Корея разгласи победа над COVID-19

Сестрата на Ким Чен-ун уточни, че президентът също преболедувал COVID-19

Експерти, в това число СЗО, сложиха под подозрение тези данни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР