Севернокорейският лидер Ким Чен Ун повтори, че няма желание за

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун повтори, че няма желание за
Коментари Харесай

Ким Чен Ун казва, че няма желание за дипломация с Южна Корея

Севернокорейският водач Ким Чен Ун повтори, че няма предпочитание за дипломация с Южна Корея и че Северът ще унищожи противника си, в случай че бъде предизвикан, съгласно държавни медии.

Последното от неговите войнствени изказвания пристигна по време на посещаване в Министерството на защитата на Северна Корея в четвъртък.

Г-н Ким сподели, че последните му дейности за спиране на връзките с Южна Корея ще разрешат на армията му да заемат по-агресивна позиция, „ като подсигуряват законността да нанасят удари и унищожават (Юга), когато бъдат задействани “.

Напрежението на Корейския полуостров набъбна през последните месеци, като господин Ким ускори своите оръжейни демонстрации и закани и Съединени американски щати, Южна Корея и Япония ускоряват комбинираните си военни учения в отговор.


Официалната корейска централна осведомителна организация заяви, че господин Ким е споделил, че е взел самодейността за „ отърсване от нереалистичната рекламация за разговор и съдействие с (южно)корейските марионетки, които се стр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР