Севернокорейските медии публикуваха кадри, на които държавният ръководител Ким Чен-ун

...
Севернокорейските медии публикуваха кадри, на които държавният ръководител Ким Чен-ун
Коментари Харесай

Ким Чен-ун с маска за първи път, нареди блокиране на всички градове

Севернокорейските медии разгласиха фрагменти, на които държавният началник Ким Чен-ун носи светлосиня здравна маска за първи път от началото на пандемията.

Севернокорейската публична осведомителна организация КЦТА заяви през днешния ден за първи случай на ковид в страната. По този мотив беше извършено съвещание на Политбюро на Централния комитет на ръководещата Корейска трудова партия, управлявано от Ким Чен-ун.

Всички участници в срещата бяха с маски, като водачът смъкна своята по време на речта си. Кадри от началото на съвещанието бяха показани от националната телевизия.

На съвещанието водачът на Северна Корея подреди блокиране на всички градове и окръзи. По думите му задачата на управляващите е да отстраняват вируса допустимо най-бързо, да предотвратят разпространяването му и да обезпечат бързо лекуване на инфектираните.

На срещата бяха отправени рецензии към чиновниците в бранша за битка с епидемиите, като беше подчертана нуждата здравната система да бъде сложена в режим на " оптималната незабавна карантина ".

В неделя управляващите в столицата Пхенян направили разбор на проби, взети от пациенти с тресчица, и стигнали до заключението, че пробите са идентични с тези на подварианта " Омикрон ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР