Северният плаж в Несебър преди броени дниТарикати пък превзеха плаж

...
Северният плаж в Несебър преди броени дниТарикати пък превзеха плаж
Коментари Харесай

Туристка бясна: В 5.00 часа съм на плажа, за да запазя чадър, но пак няма места! Тарикатчета с подъл номер

Северният плаж в Несебър преди броени дни
Тарикати пък превзеха плаж Арапя. Вместо да стават преди изгрева, с цел да си подсигуряват сянката, като същински потомци на бай Ганьо те употребяват хитринки – мятат по една хавлия на шезлонга още вечерта, разкри Деница Луканова. Тя е изпратила фотоси за рубриката " Моята вест “. 

" Намирам се на плаж " Арапя " и за втора поредна година ставам в 5:00 часа, с цел да запазя чадър и шезлонг за фамилията си. Ставам в 5:00 и заставам до 8:30 часа компактно на плажа, с цел да изчакам да заплатя таксата. А тази година даже и в 5:00 да отида на плажа, съвсем няма свободни места, тъй като някой от през нощта е хвърлил по една хавлия и по този метод си подсигурява място! “, споделя Луканова. 

" Това не е обикновено и не е отмора. Чувам, че това е всеобщо по Българското Черноморие, само че този плаж беше съвсем ненаселен, а в този момент към този момент е препълнен и няма място “, прибавя тя.  

" Как по този начин си резервират места по този метод, по какъв начин тези, които стопанисват плажа, дават тези места? Дано да намерите време да ревизирате тъкмо тук на Арапя, тъй като беше прелестно място, а към този момент няма да повторя, в случай че нещата останат по този начин “, споделя дамата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР