Северна Корея и САЩ излязоха с взаимни обвинения за военна

...
Северна Корея и САЩ излязоха с взаимни обвинения за военна
Коментари Харесай

Северна Корея няма да постави ядрения си арсенал на масата за преговори

Северна Корея и Съединени американски щати излязоха с взаимни обвинявания за военна опасност и застрашаване на мира, предава Reuters, представена от " Фокус ".
Посланикът на Пхенян в Организация на обединените нации разгласи, че Северна Корея в никакъв случай няма да сложи нуклеарния си боеприпас на масата за договаряния.
Американският делегат в Организация на обединените нации съобщи, че един от основните цели на президента Доналд Тръмп е да се защитят Съединени американски щати и съдружниците им от „ растящата опасност “ на Северна Корея. Той добави, че Вашингтон е подготвен да употребява „ цялостния набор от благоприятни условия разполагаем “.
Американският дипломат за разоръжаване Робърт Ууд съобщи на конференцията на Организация на обединените нации, че „ пътят към разговора е към момента алтернатива “ за Пхенян.
Севернокорейският посланик Ю Чон Чол сподели, че ограниченията на страната му за усилване на нуклеарната мощност и интерконтиненталните й ракети са „ оправдани и законни “.
„ Докато враждебната американска политика и нуклеарна опасност остават непроменени, КНДР няма да сложи защитния си нуклеарен потенциал на масата за договаряния “, сподели представителят на режима в Пхенян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР