Сеул, Южна Корея — Северна Корея в петък разшири провокативна

...
Сеул, Южна Корея — Северна Корея в петък разшири провокативна
Коментари Харесай

Северна Корея изстреля множество крилати ракети в морето, разширявайки неотдавнашните изпитания

Сеул, Южна Корея — Северна Корея в петък разшири провокативна серия от оръжейни проби, като изстреля крилати ракети в морето, както прикани водачът Ким Чен Ун за неговата войска да ускори подготовката за война и обиколи корабостроителница.

Обединеният комитет на началник-щабовете на Южна Корея сподели, че армията на Съединени американски щати и Южна Корея проучват изстрелванията на Северна Корея в западното море. В него се споделя, че южнокорейските военни са разкрили голям брой ракети, само че не дават незабавно съответен брой или оценка на полетите им.

Изстрелванията, които бяха четвъртият кръг от проби на крилати ракети на Северна Корея през 2024 година, пристигнаха часове по-късно държавните медии оповестиха, че Ким повтори фокуса си върху укрепването на военноморските си сили, до момента в който инспектира неуточнени военноморски планове в корабостроителница в Нампхо на западния бряг.

акцентира на напъните за създаване на флот с нуклеарни оръжия, с цел да се опълчи на това, което той разказва като възходяща...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР