Сестрата на Селин Дион, Клодет, сподели подробности около състоянието на

...
Сестрата на Селин Дион, Клодет, сподели подробности около състоянието на
Коментари Харесай

Сестрата на Селин Дион сподели шокиращи подробности за състоянието ѝ

Сестрата на Селин Дион, Клодет, показа детайлности към положението на обожаваната от целия свят певица. Припомняме ви, че легендата на международната музикална сцена беше диагностицирана с рядко неврологично заболяване, което с времето се утежнява. Става дума за синдрома на Стив-Пърсън, което лишава Селин от опцията да води естествен метод на живот и я държи надалеч от концертните зали. 

 Селин Дион

" Не можем да открием лекарство, което да помогне на Селин, само че не губим вяра ", споделя Клодет. Тя разяснява още, че единственото, от което звездната ѝ сестра се нуждае сега, е отмора, тъй като евентуално с това заболяване, тялото ѝ дава сигнал, че е време да си отдъхне от изтощителния метод на живот.

 Селин Дион

Синдромът на Стив-Пърсън е рядко неврологично положение, което води до неконтролируеми мускулни конвулсии. Засяга едвам един човек на всеки милион души. Сестрите, които поставят денонощни грижи за Селин - Клодет и Линда, непрекъснато организират персонални изследвания за лекуване на заболяването. Всички се надяват, че един ден ще съумеят да се оправят със болестта, да забавят хода му и Дион ще се завърне на сцената, което е и нейното най-голямо предпочитание. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР