Сестра на Ким Чен Ун реагира остро на думи на

...
Сестра на Ким Чен Ун реагира остро на думи на
Коментари Харесай

Напрежение. Сестрата на Ким Чен Ун съсипа Байдън

Сестра на Ким Чен Ун реагира остро на думи на Джо Байдън.

Изявленията на президента на Съединени американски щати по отношение на разрушаването на съществуващия ред в КНДР са " нелепости на дъртак без бъдеще ". Това се предава в публикувано изказване на заместник-началника на отдела на Централния комитет на Корейската работническа партия Ким Йо Чен, цитира ТАСС.
-->
" Друг факт, който не може да бъде подминат с безмълвие, без да си разчистим сметките, е, че владетелят на една вражеска страна във фокуса на вниманието на целия свят намерено, персонално употребява израза " завършек на режима ". Може ли това да се смята за старческа нелепост? Бъдеще, което не е в положение да носи отговорност за сигурността, бъдещето на Съединените щати и е мъчно да се оправи с работата през оставащите две години от президентството ", цитира думите ѝ Корейската централна новинарска организация.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и президентът на Южна Корея Юн Сук Йол се срещнаха тази седмица, като Съединените щати дадоха обещание да дадат на Южна Корея по-добра визия за нуклеарното си обмисляне за всеки спор със Северна Корея на фона на безпокойството от възходящия боеприпас от ракети и бомби на Пхенян, напомня " Фокус ".

Подводница с нуклеарни балистични ракети (SSBN) на Военноморски сили на Съединени американски щати също ще посети Южна Корея за първи път от 80-те години на предишния век, с цел да показва решимостта на Вашингтон да отбрани страната от севернокорейска офанзива.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР