Сеск Фабрегас е новият треньор на Комо. Испанецът ще изведе

...
Сеск Фабрегас е новият треньор на Комо. Испанецът ще изведе
Коментари Харесай

Как Фабрегас се оказа начело на Комо?

Сеск Фабрегас е новият треньор на Комо. Испанецът ще изведе отбора от Серия Б в събота против локалния Фералписало, откакто до момента водеше юношите на клуба. През лятото той спря с футбола точно в клуба край красивото езеро в Ломбардия.

" Моят сътрудник ми се обади в миг, когато бях свободен сътрудник - описа някогашният състезател на Арсенал, Челси и Барселона. - Сподели ми, че Денис Уайз е изпълнителен шеф в Комо. Видях класирането, открих, че става въпрос за Серия Б и се замислих дали съм подготвен за това. Но след това ми хареса планът - нови притежатели, концепция за нов стадион, желаят да се развиват, а задачата е Серия А. Един ден имат упоритости и да са в Европа. Засега всичко е отлично, аз съм благополучен. Никога не съм мислил, че ще го кажа, само че футболът въобще не ми липсва. Това демонстрира какво ми носи треньорството и пристрастеността, която влагам. Пък да забележим до каква степен ще ме докара. "

Запитан за идния мач, той призна: „ Няма да играя (смее се). Все още не съм взел решение за състава. Ще би трябвало да направя значими оценки и ще съжелявам, че ще би трябвало да се лиша от някои играчи На терена желая тим, който кара почитателите да се усещат прочувствено. "

„ Тук съм поради клуба, тъй като има сложена цел и желаеме да я реализираме. Намерих мощен тим с огромна упоритост. Познавам всички добре. Не мога да трансформира всичко за малко време, ще вървим малко по малко, вярвайки, че единствено с работа може да стигнем там, където желаем. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР