Сесил, дизайнерски голдъндудъл от Пенсилвания се прочу в САЩ с

...
Сесил, дизайнерски голдъндудъл от Пенсилвания се прочу в САЩ с
Коментари Харесай

Алчно американско куче сдъвка 4 000 долара в брой

Сесил, дизайнерски голдъндудъл от Пенсилвания се прочу в Съединени американски щати с това, че изяде плик с парите, които стопаните му бяха заделили за занаятчия.


Клейтън и Кери Лоу събраха множеството от накъсаните банкноти след миризливо претършуване на изпражненията и повръщаното от Сесил - към момента липсват единствено 450 $.

Ветеринарният доктор на Сесил споделил на двойката, че алчният им домакински любим ще се оправи.

В началото на декември Клейтън Лоу поставя плик с 4000 $ на кухненския плот в дома си в Питсбърг, Пенсилвания. Двамата със брачната половинка му Кери трябвало да платят в брой на строителния си бизнесмен за монтирането на ограда.

Около 30 минути по-късно, за своя изненада, той разкрил, че обичаното му куче се любува на най-скъпата храна в живота си, оставяйки на всички места груби ленти и разпръснати части пари.

" Изведнъж Клейтън ми изкрещя: " Сесил яде 4 000 $! ". споделя Кери Лоу в изявление за Pittsburgh City Paper. " Помислих си: " Не е допустимо да чуя това. Почти получих сърдечен удар ".

В диалог с " Вашингтон пост " Лоу разказват Сесил като " глуповато куче ".

" Той е доста взискателен - можеш да оставиш пържола на масата и той няма да я допре, тъй като по принцип не е алчен ", споделя Кери Лоу пред вестника. " Но явно миризмата на парите го е привлякла ".

Докато Сесил се изниза на дивана, с цел да подремне от скъпото ядене, двойката незабавно се обадила на ветеринарния доктор на Сесил, с цел да разбере дали ще има потребност от здравно лекуване. За благополучие, защото Сесил е по-едро куче, им се наложило единствено да го следят вкъщи.

След това двойката почнала непредвиден и сложен пъзел: Сглобяване на накъсаните банкноти./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР