Серията Huawei Mate 10 вече е с последната версия на

...
Серията Huawei Mate 10 вече е с последната версия на
Коментари Харесай

Вече и в България Huawei Mate 10 Pro е с обновена функционалност за нощни снимки

Серията Huawei Mate 10 към този момент е с последната версия на софтуерa BLA-L29C 8.0.0.145(C432). Той прибавя нова серии от нововъведения и усъвършенства успеваемостта на нощната снимка
Huawei Consumer Business Group разгласи, че към този момент и в България серията Huawei Mate 10 е с последната версия на софтуера. Тя усъвършенства снимането на режим low light за редица модели. Това са Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro и Porsche Design Huawei Mate 10.

Уникалната система Night Shot, с помощта на която опциите за нощни фотоси от ръка донесоха международна популярност и голям брой награди на P20 и P20 Pro, към този момент е използвана и за модела Mate 10 Pro.


Серията на Huawei Mate 10 предлага висококачествено фотографско преживяване. Благодарение на двойната камера Leica (12MP+20MP) с лещи f/1.6 SUMMILUX-H. Серията е с първия в света AI процесор Kirin 970. Той спомага за ръчното снимане на ясни и доста детайлни нощни фрагменти.
Често нощната снимка изисква дълга експонация на фото камерата, което води до по-висока сензитивност към вибрациите. За да се избегне размазването на фотосите, новият Night Mode на серията HUAWEI Mate 10 употребява новаторска технология AIS (AI Image Stabilization) за стабилизиране на изображението. Благодарение на тази актуализация на софтуера, потребителите елементарно могат да снимат изключителни фрагменти при едва осветени условия и без статив.

Новата актуализация е към този момент дейна и в България и може да се изтегли в меню „ Настройки “ в под меню „ Системен ъпдейт “.

Всеки, който не е получил тази последна версия на телефона си или има потребност от съвет по какъв начин да конфигурира и употребява новата функционалност, може да посети центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „ Леге “ 6 и в петък да получи гратис подпомагане. Също по този начин новата самодейност на Huawei – Smart Friday, дава на клиентите на компанията, безвъзмездна диагностика на всички Huawei устройства.

Съвсем скоро Huawei ще актуализира и GPU продуктивността на серията Huawei Mate 10, което ще докара до 60% по-бързи и ефикасни игри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР