Серия от кражба разкриха полицаите в Пловдив.Криминалисти от Трето РУ

...
Серия от кражба разкриха полицаите в Пловдив.Криминалисти от Трето РУ
Коментари Харесай

Откраднаха 180 метра релси в Пловдив! Момичета задигнаха дрехи за 1400 лева

Серия от кражба разкриха служителите на реда в Пловдив.

Криминалисти от Трето районно управление (на МВР) разкриха създател на кражба от железопътната инфраструктура. В интервала 12-19 септември били срязани и откраднати към 180 метра релси от жп линия на ул. „ Васил Левски “.

В рамките на формираното досъдебно произвеждане са извършени голям брой оперативни и издирвателни дейности на територията на града и в Пазарджик.

В резултат чиновниците влезнали в дирите на техен 59-годишен познайник, чийто арест последвал в събота. Установено е и местонахождението на отмъкнатите от мъжа детайли от релсовия път.   

При различен случай две клиентки били арестувани при опит да откраднат облекла от магазин в пловдивски мол. Сигналът за хванати млади дами в известна комерсиална верига постъпил в неделя в Шесто районно управление (на МВР).

Изпратеният на място патрул снел самоличността на извършителките - 26-годишна с престъпни прояви и 18-годишна.  Допълнително станало ясно, че два дни по-рано от същия магазин те съумели да отмъкнат разнообразни продукти на стойност към 1400 лв.. Пред проверяващите двете създали цялостни признания, от тях са конфискувани част от откраднатите облекла.

Материалите по формираното досъдебно произвеждане са докладвани в районната прокуратура.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР