Серия “А”, “В” и “С” имат време до 23 март

...
Серия “А”, “В” и “С” имат време до 23 март
Коментари Харесай

Обсъждат се три варианта за завършване на сезона в Серия А


Серия “А”, “В” и “С” имат време до 23 март да показват оферти за това по какъв начин да бъде приключен актуалният сезон. Както е известно, от през вчерашния ден италианското държавно управление разпореди всички спортни събития в страната да бъдат анулирани до 3 април.

“Обсъждаме концепцията всяка лига ( “А”, “В” и “С”) да реши независимо по какъв начин да действа. Искаме да приключим сезона посредством изиграването на всички мачове, само че би трябвало да помислим и за алтернативи”, сподели пред кореспонденти президентът на Lega Pro Франческо Гирели.

“Сред тези други възможности е неприсъждане на шампионска купа, присъждането й по отношение на настоящето класиране или образуване на плейофи”, изясни той, като акцентира, че няма вид от идващия сезон тимовете в елита да станат 22.

“Футболът би трябвало да се приспособява към потребностите и компликациите в страната, би трябвало да приемем обстановката. Говорихме с преиздента на УЕФА Чеферин. Те договарят с испанското държавно управление за допускане на тима на Рома за мача от Лига Европа със Севиля, защото сега Испания не разрешава полети от Италия”, заключи той.
Серия А 26 кръг, неделя 8 март  Ювентус 2:0краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР