Сериозно икономическо престъпление е разкрито на територията на ОДМВР –

...
Сериозно икономическо престъпление е разкрито на територията на ОДМВР –
Коментари Харесай

Сериозно икономическо престъпление е разкрито на територията на Габрово

Сериозно икономическо закононарушение е разкрито на територията на ОДМВР – Габрово, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На 08 октомври към 17:20 часа в региона на кантон „ Любово “, при осъществяване на профилирана полицейска интервенция за предварителна защита на закононарушения, свързани с противозаконен рандеман на дървесина и нарушавания по Закона за горите, чиновници на бранш „ Икономическа полиция “ при Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Габрово и полицейски чиновници от районното ръководство, стопират за инспекция товарен автомобил с лидер 51-годишен гражданин на село Иваново, област Хасково и пътуващ с него 28-годишен мъж от Хасково.



В хода на инспекцията са осъществени процесуално-следствени дейности, при които е осъществен подробен оглед на транспортното средство, и е открит особено приспособен тайник, ситуиран в товарния отсек на автомобила.



В него са открити и конфискувани 25 012 кутии цигари от разнообразни марки, без български акцизен бандерол, пакетирани в 50 мастербокса.



Във връзка с формираното досъдебно произвеждане двамата мъже са арестувани в РУ-Габрово за период до 24 часа. Разследването по случая продължава под надзора на Районна прокуратура – Габрово.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР