Сериозните ремонти по улиците на София започват от днес, 49

...
Сериозните ремонти по улиците на София започват от днес, 49
Коментари Харесай

Сериозни ремонти по улиците на София започват от днес

Сериозните поправки по улиците на София стартират от през днешния ден, 49 компании работят на също толкоз места в столицата. 

Това разгласи зам.-кметът Дончо Барбалов, който ревизира ремонтните действия на ул. „ Русалка “ сред „ Черковна “ и „ Васил Друмев “. Миналата година бяха ремонтирани над 1200 улици с 38 млн. лв.. уповавам се тази година да не са по-малко, посочи Барбалов. 63 млн. лв. са планувани в бюджета за финансова стратегия, добави той.

През март стартира ремонт по ул. " Каменоделска ", където следва замяна на трамвайното трасе и трамваят ще бъде спрян доникъде на август. Ще има рейс, който ще поеме придвижването. След 15 юни за 1 месец ще бъде затворена за коли ул. " Черковна ", тъй като " Топлофикация " ще ремонтира свой колектор напречно на улицата ", посочи Барбалов. Предстои ремонт и на бул. „ Президент Линкълн “ в кв. " Овча купел ". 

Столична община ще следи прецизно за осъществяването и качеството на ремонтните действия и ще постанова санкции на компаниите при потребност, увери Барбалов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР