Сериозни промени във времето предвижда синоптикът на Нова телевизия Николай

...
Сериозни промени във времето предвижда синоптикът на Нова телевизия Николай
Коментари Харесай

Ники Василковски: Слънце, дъжд, градушка, суграшица и сняг до края на март

Сериозни промени във времето планува синоптикът на " Нова телевизия " Николай Василковски, който обичайно в понеделник даде двуседмичната си прогноза.

" Баба Марта най-малко до началото на астрономическата пролет няма да ни донесе някакви изненади. Напротив, времето остава динамично каквото е всекидневно за март. 

Днес са по-високи температурите - от 15 до 20 градуса, допустимо е някъде да стигнат до 22. След това идват дни с превалявания, когато температурите ще са от 8 до 13 градуса. Ще има и навлизане на малко по-студен въздух. Сега на 12 и 13 март ще има по-съществени извалявания с гръмотевици, които ще бъдат с 20-30 до 40 литра на квадратен метър. Възможно е да падне дребна градушка, суграшица.
От 17 до 21 март чакаме отново относително топло време с по-малко разстройства. И един интервал, който би трябвало да следим с по-особено внимание - от 21 до 25 март, когато е допустимо нахлуването на леден въздух да е малко по-дълбоко към Балканския полуостров и да получим някаква неприятна изненада под формата на сняг. Ако има сняг той ще е в региони като Предбалкана, или някои високи котловини на Западна България. Той ще е алегоричен, няма да е с натрупвания. Очаква се това да засегне най-вече по-високи елементи на страната ", сподели той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР