Сериозни промени се задават в Арда през зимата. По високите

...
Сериозни промени се задават в Арда през зимата. По високите
Коментари Харесай

Задават се сериозни промени в Арда през зимата

Сериозни промени се задават в Арда през зимата. По високите етажи на клуба не били удовлетворени от ръководството и най-много представянето на кърджалийци от началото на сезона. Отборът е едвам десети при спирането за националните тимове с 10 точки, пристигнали от 3 победи, 1 тъждество и 2 загуби. Отборът има два мача по-малко - с Левски и ФК ЦСКА 1948.

Сред първите, които може да " изхвърчат ", бил спортният шеф Ивайло Петков, твърди " Тема Спорт ". На него към този момент му бил вдигнат мерникът. Той все по-рядко се появявал в Кърджали и при тима. Напоследък Петков имаше медийни изяви към интереса на ЦСКА към Станислав Иванов.

В взаимозависимост от представянето до края на календарната година можело да има и смяна на треньорския пост. През пролетта Александър Тунчев се избави с помощта на извоюваното седмо място и присъединяване на баража за Лигата на конференциите против Левски на " Герена ", който обаче бе изгубен.

Сега упоритостите на Арда са за място в първата шестица, само че в управлението не били обнадеждени и се очаквало от високо равнище да бъдат сведени съществени решения през зимата.
 Левски се насочва към млад български футболист за заместител на Жереми Петрис
Левски се насочва към млад български футболист за заместител на Жереми Петрис

Вижте кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР