Сериозна крачка в живота си предприе Райна. Пилето на фолка

...
Сериозна крачка в живота си предприе Райна. Пилето на фолка
Коментари Харесай

Райна заживя с младото си гадже

Сериозна крачка в живота си предприе Райна. Пилето на фолка заживя с гаджето си Валери Тюлеков.

Певицата и ММА боецът свиват любовно гнездо в родния и за двамата Сандански. С това деяние Райна демонстрира, че в лицето на Валери намира верния за нея човек. Райна напълно придвижва багажа си в дома на гаджето. Певицата, която е с 10 години по-голяма от възлюбения си, се държи като същински стопанка в дома на Тюлеков. Пилето на фолка се грижи апартаментът да е в порядъчен тип. Освен че чисти, Райна глези и гаджето с всевъзможни вкуснотии за вечеря.

Самата певица се похвали какви гозби спретва на Валери. Всяка вечер Райна подготвя салата с изключение на главно ядене. Тъй като и двамата спортуват, те залагат повече на здравословна храна. В менюто им участват най-много риба и пилешко. Разбира се, певицата и ММА боецът не сядат на масата без чаша вино, написа "България Днес ". Райна към този момент разисква концепцията с обичания си да имат дете. Певицата е на 37 години и в случай че изчака още малко, може да изпусне последния трен да бъде майка. Двамата към този момент вършат опити за бебе, разкриват близки до двойката.

Райна и половинката й са дружно от предходната година. Любовта им пламва от пръв взор. След няколко срещи Райна взема решение да запознае избраника си с родителите си. Валери подхожда на фамилията на певицата още при първата им среща. Двойката са буйни фенове на пътуванията. Всеки месец те отскачат до някое сантиментално място. Райна и Валери посрещнаха Нова година в Испания. Те взеха решение да се отдадат на същински любовен романс в Барселона и прекараха последните часове от остарялата година сами, не в шумни компании.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР