Сериозна изненада за известна тв водеща в студиото!Водещата на “Лице

...
Сериозна изненада за известна тв водеща в студиото!Водещата на “Лице
Коментари Харесай

Награбиха Ризова в студиото! Какво се случва

Сериозна изненада за известна тв водеща в студиото!

Водещата на “Лице в лице ” Цветанка Ризова получи алена роза и целувки от композиторът Стефан Димитров онлайн в студиото. Поводът беше нейният рожден ден, а Димитров беше посетител в предаването дружно с Богдана Карадочева. “Аз няма да съм безпристрастна в това изявление, тъй като доста ви одобрявам ”, съобщи Ризова. “И ние доста те харесваме, още от преди ”, отвърна Стефан Димитров.
-->
“Ние раците сме огромна работа ”, добави Карадочева, която се извини, че няма да стане от мястото си с цел да целува водещата. Ризова пък призна, че е получила един огромен букет от композитора още в първото си предаване, когато той ѝ е бил началник в малкия екран.

Извън любезностите, водещата попита Стефан и Богдана дали са се чувствали в действителност “безнадежден случай ”, както се пее в една от най-известните им песни.

“Винаги, когато сме се сблъсквали с елементарни и алчни хора ”, разяснява певицата. Карадочева се оплака, че неотдавна са водили дело, което за следващ път я е отчаяло от правораздаването в България. “Съдиите би трябвало да са малко и психолози, с цел да знаят кой лъже ”, разяснява тя.

Двамата признаха, че са много разнообразни като персони, даже и след толкоз години дружно. “Аз виждам на нещата по-леко, тя е по-драматична ”, изясни Стефан Димитров. Той обаче акцентира, че това, което ги събира е идентичното естетическо възприятие към живота.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР