Сериозна бомба е на път да избухне в последния ден

...
Сериозна бомба е на път да избухне в последния ден
Коментари Харесай

Трансферен удар! Тодор Неделев отива в Лудогорец!

Сериозна бомба е на път да избухне в последния ден на трансферния прозорец. Тодор Неделев в пред трансфер в Лудогорец. Шампионите и Ботев (Пловдив) са влезнали в късни договаряния за прехвърлянето в последните 24 часа.

Двата отбора имат време до края на деня, с цел да се схванат за договорката, защото през днешния ден затваря трансферния прозорец в България. 

Идеята на “орлите ” е Неделев да бъде заместител на Каули, който бе продаден в бразилския Баия. Неделев се завърна в игра след тежката травма в главата по време на лагера на националния тим в Грузия. 

В момента се водят заключителни договаряния сред трите страни и в случай че те приключат сполучливо прехвърлянето ще стане факт.

Лудогорец няколко пъти през годините бе покрай Тодор Неделев, само че по този начин и не съумя да го притегли в редиците си. Сега в Разград интензивно търсят заместител на продадения в Бразилия Каули Оливейра.

Неделев се възвърне след злополуката, която претърпя като част от националния тим на България. От началото на сезона той игра и в три публични мача на „ жълто-черните “ от efbet Лига.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР