Сериозен интерес има към младия талант на Лийдс Арчи Грей.

...
Сериозен интерес има към младия талант на Лийдс Арчи Грей.
Коментари Харесай

Ливърпул се интересува от млад талант на Лийдс

Сериозен интерес има към младия гений на Лийдс Арчи Грей. 17-годишният футболист се трансформира в основна фигура за отбора в Чемпиъншип, откакто направи професионалния си дебют в първия мач от сегашния сезон. 

С положителните си изяви на терена той прикова вниманието на Ливърпул, а от отборът вече обмислят оферта за младока през лятото, споделя DailyMail. Според изданието сходен трансфер би коствал на Ливърпул към 40 милиона паунда.

Футболистът бе съпоставен точно с една звезда на мърсисайдци - Трент Александър-Арнолд, поради способността му да играе, както като десен бек, по този начин и като полузащитник.

Арчи обаче е младеж на Лийдс, причислява се към академията на девет години, а също по този начин е праплеменник на легендата на клуба Еди Грей. Баща му пък Анди също играе за Лийдс преди да премине в Нотингам Форест. Това прави връзката сред клуба и Арчи още по-сериозна.

Интерес към него обаче има и от Евертън и Кристъл Палас. Договорът на футболиста е до лятото на 2025-а година, само че от Лийдс може да са притиснати да го продадат през идното лято. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР