Сериозен е проблемът с това, че България не е наясно

...
Сериозен е проблемът с това, че България не е наясно
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Чудно ми е, ако Русия удари България, дали нашите хора ще си кажат, че е било заслужено?!

Сериозен е казусът с това, че България не е наясно каква позиция има във връзка с войната, защото част от държавното управление е решило, че Русия е наша другарска страна. Междувременно Русия ни заплашва с оръжия, с бомби и ракети. 

Това разяснява пред Нова тв Виктор Димчев. 

Интересно ми е дали, в случай че Русия в действителност ни удари, хората ще продължат да поддържат съветската позиция или ще си кажат, че нас вярно са ни нападнали, защото нашия министър председател си е разрешил да каже нещо неправилно, или някогашния министър председател е подарил кученце, или някой министър председател преди време е подписал контракт с руснаците. Тази неразбираема позиция ни слага в разкрачено състояние. В състояние, в което ние сме леката жена на Европейски Съюз, тези, които предават своите другари, тези, на които не може да се разчита, тези, които дават обещание военна помощ, само че не го вършат. Тази неразбираема позиция слага нас, българите, в неприятна светлина, уточни той.

Не желая да бъда човек, който свързват с това, че България не е изпратила помощ на една нападната страна. Че то по-добре да бяхме изпратили ракети на Русия, в сравнение с да сме в сегашната позиция, разяснява той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР