Серина Уилямс вече записа две победи на двойки на турнира

...
Серина Уилямс вече записа две победи на двойки на турнира
Коментари Харесай

Серина Уилямс е безкрайно мотивирана преди участието си на Уимбълдън

Серина Уилямс към този момент записа две победи на двойки на шампионата в Ийстборн и чака дебютния си дуел на сингъл на “Уимбълдън ”.
 Серина Уилямс: Бях сигурна, че няма да се откажа, само че не знаех по кое време ще се върна на корта Серина Уилямс: Бях сигурна, че няма да се откажа, само че не знаех по кое време ще се върна на корта
“Очевидно бях супер щастлива, че стъпих на Централния корт. За мен беше добре и от позиция на това, че последният ми миг тук не беше най-хубавият. Имам голяма мотивация ”, съобщи американската тенисистка във връзка обстоятелството, че имаше опция да тренира там.
 Французойка застава на пътя на Серина на Французойка застава на пътя на Серина на "Уимбълдън ", Швьонтек стартира против хърватка
Докато Уилямс може да завоюва 24-та купа от шампионатите от Големия шлем, лидерката в международната класация Ига Швьонтек също гони връх – удължение на победната си серия от 35 мача. Полякинята няма проваляне на корта от февруари, само че ще започва на „ Уимбълдън “ без да е провела подготвителни срещи на трева.

При мъжете рекордьорът по трофеи от Шлема Рафаел Надал удостовери, че сега няма болки и е благополучен от този факт.

„ В последните две седмици не съм има един от тези ужасни дни, в които изобщо не можех да се движа “, сподели испанецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР