Серина Уилямс и Меган Маркъл са близки приятелки от години

...
Серина Уилямс и Меган Маркъл са близки приятелки от години
Коментари Харесай

Серина Уилямс: Меган чака момиче

Серина Уилямс и Меган Маркъл са близки приятелки от години и е изцяло в реда на нещата медиите непрекъснато да разпитват тенис звездата за бременността на херцогинята.

В скорошно изявление Серина се разприказва повече за бебето на Меган и Хари и отговори на въпрос дали счита, че Меган ще е добра майка. Тя ще е най-хубавата майка, сигурно.

Но това не е всичко, Уилямс показа и какви майчини препоръки е дала на херцогинята на Съсекс.

"Казах ѝ да одобри, че ще прави неточности, да не чака да бъде съвършена. Майките си слагаме прекомерно високи упования. "

Самата Серина е майка на 1-годишната Олимпия Оханян. Тенисистката продължи диалога си за майчинството с много забавна имитация:

"Бременната ми другарка непрекъснато ми изяснява по какъв начин детето ѝ ще прави това и това, а аз единствено я поглеждам и ѝ споделям - "Не, ТЯ няма да прави нещата, които ти искаш. Забрави тези упования, които имаш. "

Уилямс приказва за детето с "тя ", а това хвърли феновете на кралското семейство в възторг, тъй като съгласно тях това е безапелационна улика, че бебето на Хари и Меган ще бъде момиче, оповестяват от Канал 3, цитирайки Космополитън.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР